Οι γραμμές του ΟΣΕ έχουν μετατραπεί σε «ζούγκλα»! – Αποκαλυπτικό βίντεο για την εγκατάλειψη του δικτύου

Τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο παραμένουν προειδοποιεί ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Γενηδούνιας δημοσιεύει νέο βίντεο που το τρένο για τη Δράμα περνά μέσα από «ζούγκλα». Όπως εύκολα διακρίνει κανείς στο τρίλεπτο βίντεο, οι γραμμές είναι πυκνόφυτες και τα δέντρα γύρω από αυτές απεριποίητα με τα κλαδιά τους να εμποδίζουν την ορατότητα των μηχανοδηγών.

Ο Κώστας Γενηδούνιας καυστικά σχολιάζει πως «αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει». Με αιχμή προς τη διοίκηση του ΟΣΕ υπογραμμίζει «αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή  αυτή δίνεται ως «λειτουργική»;

Ο ίδιος εξηγεί ότι «το video είναι σε περιοχή πριν την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια στο Facebook

«2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία  , ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή  αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δραμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά , «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί